1ste plaats Goud, en 3de plaats Brons op Haojie Kampioenschappen Hoensbroek Loe Hoyer

Goud en Brons ! 25 – 11 – 2017 deelname Haojie Kampioenschap Loe Hoyer

Op 25 november 2017 deed Shaolin Kungfu Apeldoorn mee aan de Haojie Wu Shu Championships van Loe Hoyer. Shaolin Kungfu Apeldoorn was weer erg succesvol met maar liefst een 1ste plaats Gouden medaille en een 3de plaats Bronzen medaille.

Het was rond 6 uur in de ochtend dat we met auto’s vertrokken naar het in Limburg gelegen Hoensbroek. De Hao Jie kampioenschappen voor Traditionele en Moderne Wu Shu gingen op deze mooie dag van start. Het evenement werd georganiseerd door internationaal bekend leraar en bondscoach Loe Hoyer. De Hoyer familie is een grote naam in de vechtsport ook heeft Danny Hoyer een gym voor Chinees Kickboksen en is ervaren met BJJ.

Een internationaal toernooi

Het Hao Jie toernooi is een internationaal toernooi waar scholen uit heel Europe aan deel namen. Iedereen liet zijn of haar stijl zien en met prachtige resultaten. Het is ook altijd erg goed en leuk om anderen bezig te zien, in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Ons kleine team 5 deelnemers

We deden mee met een team van 5 deelnemers waarvan er 4 ingeschreven waren bij de traditionele Wu Shu. We hadden 1 inschrijving bij het moderne Wu Shu dat was onze Milan Wijgman met Hou Gun de Monkey stijl.

De uitslagen

Milan Wijgman werd eerste in het Moderne Wu Shu met zijn Hou Gun Monkey Staff, dat is de 2de keer dit jaar dat hem dat gelukt is. En Douwe Geluk behaalde maar liefst een hele mooie 3de plaats. Verder hadden we 2 virde plaatsen en een laatste plaats. Al met al toch erg goede resultaten en weer super goed gedaan.

We doen gauw weer mee aan de volgende Hoyer wedstrijden in 2018, we doen het over het algemeen erg goed en het is vaak erg motiverend voor deelnemers.

Wilt u meer informatie over Loe Hoyer bekijk dan hun website: www.hoyerwushu.nl