6 medailles op de Guo Shu Cup 2018

Shaolin Kungfu Apeldoorn wint 6 medailles

6 medailles op de Guo Shu Cup 2018 Amsterdam

Op 27 mei 2018 deed Shaolin Kungfu Apeldoorn mee aan de Guo Shu Cup en won 6 medailles. Dit is een groot Chinees vechtsport toernooi waarbinnen verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Shaolin Kungfu Apeldoorn deed mee met een team van 6 deelnemers en won maar liefst 4 keer zilver en 2 keer brons.

Het is een jaarlijks terugkerend grote internationale competitie waaraan verschillende scholen uit binnen en buitenland deelnemen. De Liu He Men school van Henny Eleonora organiseert, ook in samenwerking met de Yip groep  dit geweldige evenement.

Disciplines op de Guo Shu Cup 2018

Dit jaar was er op 26 mei een groot Sanda Chinees Kickboks evenement en op de 27ste meer een stijl evenement. Verder had het stijl evenement verschillende divisies waaronder: Tai Chi, Modern Wu Shu, Traditioneel Kungfu en een aparte Shaolin divisie.

Shaolin Kungfu Apeldoorn deed onder andere mee in de Shaolin divisie en binnen de Tai Chi divisie. De Tai Chi wedstrijd werd in samenwerking met de STN Stichting Tai Chi Chuan Nederland georganiseerd.

Uitslagen Guo Shu Cup 2018

L. Bonthuis 2x zilveren medaille Luohan Quan en Zwaard Schild.

Argentina Cotcheza 1x zilveren medaille met de Da Mo Cane.

Peter Polman 1x bronzen medaille met de Double Daggers.

Douwe Geluk 1x de zilveren medaille met Chen style rechtzwaard en 1x de bronzen medaille met Wudang Tai Chi.

Weer een prachtig evenement

De Guo Shu Cup 2018 was erg goed georganiseerd aangezien alles erg goed en duidelijk verlopen is! Wij danken sifu Henny Eleonora, Ricardo Sousa en alle anderen die meegewerkt hebben aan het organiseren van dit mooie evenement.

De Yip group gaf nog een prachtig demonstratie en ook een zeer bijzondere leeuwendans werd gedemonstreerd. Iedereen was enorm onder de indruk van de goede en professionele organisatie.  Al met al een te gekke dag en we kijken alweer uit naar de volgende.

Kijk ook op: www.guoshucup.nl