Roparun & Kika Kankerfonds, Apeldoorn Zelfverdediging

Een Apeldoornse Actie voor Kika, Roparun !

Shaolin Kung Fu Apeldoorn, Zelfverdediging voor het goede doel, Roparun en daarmee Kika

Shaolin Kungfu Apeldoorn zet zich ook in voor goede doelen waarbij de welzijn en gezondheid van de mens centraal staat. Afgelopen zondag 20 – maart – 2016 heeft Shaolin Kung Fu Apeldoorn een moderne zelfverdediging workshop gegeven in Bergschenhoek (Zuid Holland). De workshop was druk bezocht en een groot succes, het succes was dubbelop omdat we veel plezier hadden en dan ook nog eens ons konden inzetten voor het goede doel. Dit is een prachtig iets en we zijn dan ook erg blij dat we dit hebben mogen doen.

Binnenkort komt er nog een workshop voor de Ropa Run georganiseerd door de Krav Maga instructeurs van Shaolin Kung Fu Apeldoorn. Het is erg leuk dat we met onze club hier een bijdrage aan hebben mogen leveren.

De opbrengst hiervan is in zijn geheel naar de Ropa Run http://www.roparun.nl gegaan die daar het Kika Kankerfonds https://www.kika.nl/ mee ondersteund.

“De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker”

Het thema wat de Roparun al jaren hanteert is de volgende:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Kanker is een verschrikkelijke ziekte en we moeten kijken of we allemaal een steentje bij kunnen dragen om de professionals te helpen met onderzoek en het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte.

Tijdens de workshop werden er ook Kika Beren verkocht waarvan wederom de opbrengst naar Kika gaat, Shaolin Apeldoorn heeft ook een Kika beer meegenomen.

Bestel ook hier uw eigen Kika Beer van de Kika Website en steun hiermee het Kika Kankerfonds:

Bestel de Kika Beer!kika-lkd_0339

Bronnen:

http://www.roparun.nl

https://www.kika.nl/