Demonstratie Centre Court ALTV Quik Apeldoorn

Shaolin Kungfu op de tennisbaan

Demonstratie op Veluwse Open Finale Dag Tennis ALTV Quik Apeldoorn

Op zondag 10 juni verzorgde Shaolin Kungfu Apeldoorn een demonstratie op een wel hele bijzondere plek namelijk een tennisbaan. Het betrof de tennisbaan van ALTV Quik Apeldoorn omdat er de finale dag werd gespeeld van de Veluwse Open Tennis kampioenschappen. We waren gevraagd om in de pauze eens aan de tennis fans een prachtige demonstratie Shaolin Kungfu te laten zien.

Op welk veld geven we de demo?!

Het was in het begin nog even onduidelijk op wel veld we de demonstratie zouden verzorgen maar al gauw was het duidelijk dat dit op het center court mocht. Dus gewoon op de baan op het gravel gaven we met 9 mensen van ons team een prachtige demonstratie.

Het publiek, de demonstratie en de toeschouwers

Er was aardig wat publiek aanwezig maar dit is natuurlijk ook niet zo gek want het betrof de finale dag. De finale dag met een vleugje van wat wij doen namelijk het Chinese Shaolin Kungfu. We waren zeer vereerd om deel uit te mogen maken van deze speciale dag. We begonnen met verschillende Shaolin technieken te laten zien, ook wapens, aap kungfu en meer. Gevolgd door Sanshou, Chi Kung en de Shaolin Bullwhip als een knallende afsluiter. Het publiek was enorm onder de indruk en we kregen dan ook een daverend applaus aan het einde van de demonstratie.

Een gezellige middag bij ALTV Quik Apeldoorn

Omdat het de finale dag was waren er eet tentjes en veel gezelligheid want met het feit dat er in de partijtjes flink gestreden werd was het ook een feestelijke happening. Wij van Shaolin Apeldoorn kregen gratis eten en drinken aangeboden en aan het einde van de dag nog een mooie bos bloemen.

Kijk voor meer informatie of ALTV Quik Apeldoorn op deze link:

www.altv-quick.nl