Gemeente Apeldoorn huldigde 4 topsporters op het stadhuis

Gemeente Apeldoorn huldigde 4 top sporters op het stadhuis

Op woensdag 14 februari was het dan zover, de jaarlijks sporthuldigingen van de gemeente Apeldoorn in samenwerking met de sportraad en Acress. Dit alles onder aanwezigheid van de wethouder sport van de gemeente Apeldoorn dhr Nathan Stukker. Shaolin Kungfu Apeldoorn mocht er weer bij zijn want deze school heeft in 2017 maar liefst 5 Nederlands kampioenen voortgebracht.

Wie werden er gehuldigd door Nathan Stukker

Uit onze school werden, Milan Wijgman, Raymond Linders, D.R. Geluk, L. B Bonthuis gehuldigd. Onze M. S was er op deze avond helaas niet bij aanwezig. In 2017 hebben we prachtige prestaties geleverd en de sporters verdienen het dan ook om in het zonnetje te worden gezet. Het is een grote motivatie om sportpenningen voor onze topsporters te mogen ontvangen, we werken er erg hard aan.

Demonstratie op het stadhuis

Naast het huldigen van onze sporters waren wij ook gevraagd om een demonstratie te verzorgen. In het drukke programma van de huldigingsavond paste de organisatie dat goed in.. We gaven gehoor aan het geven van een demo dus hadden we wat extra mensen uit onze school meegenomen. Het was zoals van ouds weer een gezellige goede avond met veel gezelligheid veel leerzame gesprekken. Het was genieten van de uitreiking van de prachtige sportpenningen door dhr Nathan Stukker zelf.

Nadat onze mensen de sportpenningen in ontvangst hebben genomen moesten ze gelijk backstage voor omkleden en klaar maken voor de demonstratie. Prachtige onderdelen van de Shaolin vechtsport werd door ons laten zien, wapens, ongewapend, technieken Tai Chi Chuan, acrobatiek en meer. De mensen vonden het een mooie indrukwekkende demonstratie die bij de gemeente Apeldoorn als haar toeschouwers op deze avond erg goed was bevallen.

De avond zelf

De organisatie was goed en erg professioneel van de gemeente Apeldoorn en de Sportraad, zo was er koffie en thee bij aankomst en waren er na afloop hapjes en drankjes geregeld. Sport zorgt natuurlijk voor verbroedering en dit soort huldigingen dragen daar – naast dat het sporters erg motiveert – enorm toe bij.

Voor meer informatie over de sportraad in Apeldoorn klik op onderstaande link:

http://www.sportraad.nl/