Jeugd Kids Apeldoorn, Shaolin Kungfu is een succes

Jeugd Shaolin Kungfu Apeldoorn

Het is al weer sinds maart dat we zijn begonnen op de woensdag middag van 15:00 – 16:00 in de Gymzaal Tormentilstraat 69 7322KH Apeldoorn met Shaolin Kung Fu voor de Jeugd.

De kinderen die bij ons trainen vinden het geweldig en hebben er enorm veel plezier in. Het succes is te wijten aan de goede inzet van onze instructeurs. Het is als het ware vechtsport op maat voor de kinderen in een veilige en goede omgeving waarbinnen het kind zichzelf kan zijn.

De kinderen leren er allerlei motorische vaardigheden maar ook dingen als angst overwinnen, samenwerken, sociale vaardigheden en nog veel meer. Verschillende vormen, stoten en trappen (wel veilig natuurlijk), wapens zoals stok en zwaard, waaier en meer. (deze wapens zijn allemaal van foam en dus veilig).

We leren de kinderen een gedegen basis, traditionele vormen, technieken met elkaar, judo stoeien en Tai Chi en Qi Qong. Ook klimmen en klauteren, turnen en gymnastiek komen allemaal aan bod binnen ons programma.

Een brede les waarbij de kinderen op allerlei vlakken ontwikkeld worden. Verschillende van onze instructeurs hebben sport en bewegen of een opleiding docent lichamelijke opvoeding (gymleraar) gedaan. Dus veiligheid en de kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. We willen de kinderen in de eerste plaats plezier bieden, want als ze iets leuk vinden dan gaan ze sneller maar ook beter leren.

Binnenkort organiseren we ook een Kungfu thema dag bij Kids Playground Apeldoorn http://www.kidsplayground.nl/apeldoorn speciaal voor de kleintjes. Zo blijven we lekker in de weer en werken samen organisaties in Apeldoorn voor jeugd en kinderen.

Ook zijn er landelijk geregeld wedstrijden voor Chinese vechtkunsten en ook speciale categorieën voor de jeugd. We nemen met onze jeugd afdeling van Shaolin Kungfu He Yong Gan Apeldoorn geregeld deel aan dergelijke wedstrijdjes.

Shaolin Kids Apeldoorn, traditioneel Shaolin Kungfu voor kinderen van 5 -11 jaar oud bezoek onze site voor de jeugd en lees alles over Jeugd Shaolin Kung Fu lessen:

Klik op de link:

http://www.jeugd-kungfu-apeldoorn.jimdo.com

info: jeugd.kungfu@gmail.com

Banner KidsWe doen traditioneel Shaolin Kungfu en we zijn aangesloten bij de Shaolin Bond Nederland.