Jeugd Kung Fu Apeldoorn Shaolin Tigers

Door Shaolin Jeugd Kungfu: Het Kind wordt: trotser, leniger, sterker, leert zelfverdediging, krijgt discipline en zelfvertrouwen!

KOM LANGS: UW KIND KRIJGT EEN GRATIS PROEFLES!

Deze lessen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot en met 11 a 12 jaar oud.  Onze kinderlessen worden gegeven in de gymzaal aan de Tormentilstraat 69, 7322 KH Apeldoorn. en van 15:00 tot 16:00.

Jeugd Kungfu lessen geven de kinderen les in het echte Shaolin Kung Fu maar dan zo aangepast zodat de kinderen het Shaolin Kungfu op een plezierige manier leren. De sfeer is plezierig en goed en de instructeurs zijn deskundig en gediplomeerd.

Shaolin Kung Fu lessen voor kinderen bevatten:

  • Shaolin Kungfu vormen
  • Shaolin wapens (zoals het foamzwaard, stok, waaier, ketting etc),
  • Shaolin Zelfverdediging
  • Judo (worpen en stoeien)
  • Sparren (met bescherming uiteraard)
  • Shaolin Freerunning en Acrobatiek
  • Klim en Klauter activiteiten
  • En natuurlijk nog veel meer
IMG_20170706_013032

De kinderen kunnen ook mee aan wedstrijden doen en we vaak leuke activiteiten met onze jeugd groep. We helpen bij spreekbeurten en geven ook met grote regelmaat workshops en lessen op scholen in de regio Apeldoorn.

Het leuke van het doen van Shaolin Kungfu voor kinderen is dat ze meer zelfvertrouwen ontwikkelen, ze assertiever worden en leren omgaan met anderen. Kinderen leren om te gaan met winst en verlies, en ook om de andere kinderen binnen te groep te helpen.

Veiligheid staat bij ons voorop en de lessen worden door 2 a 3 instructeurs gegeven. De ouders zijn over het algemeen altijd bij de lessen aanwezig en zijn laaiend enthousiast over onze Shaolin Tiger Jeugd Kungfu lessen.

Ook kunnen kinderen in een echt Wu Shu pak trainen, waarbij de kleuren blauw wit voor de jongens is, en de kleuren rood wit voor de meisjes. Een pak doet wat met een kind en het kind voelt zich dan nog meer Shaolin Kungfu beoefenaar. Eens in de zoveel tijd kunnen de kinderen op voor een examen en dan kunnen ze op verschillende niveaus een certificaat behalen.

Naast lessen voor de kleintjes bieden we ook Shaolin Kungfu aan op scholen en verenigingen we worden met grote regelmaat gevraagd door instanties en organisaties uit het hele land.

Neem contact met ons op via onze contactpagina voor meer informatie over de Shaolin Tigers Kungfu lessen in de regio Apeldoorn op de Veluwe.

Bekijk ook even onze “Shaolin Tigers” Jeugd Kungfu Youtube kanaal:

https://www.youtube.com/@Jeugd_Kungfu_Apeldoorn

Contact en Lestijden

Elke woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 in de Gymzaal Tormentilstraat 69 7322KH te Apeldoorn

info@shaolin-vechtkunst.nl

Traditioneel-Shaolin-Kungfu-logo-definitief-1