Prijzen en lestijden

Onze lessen hebben een gestructureerde opbouw. Hiernaast zie je de verschillende onderdelen waar je een hele les lekker druk mee bent. Door de afwisselende onderdelen blijft iedere les een uitdaging om het nog beter te doen. Motivatie is natuurlijk niet onbelangrijk. Motivatie en welwillendheid zorgen ervoor dat je een stap verder komt in Shaolin Kungfu, maar ook in het leven.

Warming up & Lenigheid
Shaolin vormen & 1-op-1 technieken
Tai Chi Quan
Sanda
Meditatie

Martial Arts is voor jong en oud. Onze school houdt ook rekening met mensen van alle leeftijden. Sommigen hebben in het verleden een vechtkunst beoefend wat kan bijdragen aan het sneller aanleren van onze kunst. Onze school staat erom bekend dat wij elkaar helpen. Welk niveau een ieder ook heeft. De doelstelling is om iedereen naar een bepaald niveau te brengen wanneer hij of zij dit verlangd. Zolang de motivatie er is, zijn onze medeleerlingen bereid tijd te besteden aan jou. Ook naast de reguliere leertijden.

GROEPSLES

De kosten bedragen € 80,00 per kwartaal. Deze dien je bij iedere eerste les van het kwartaal te hebben voldaan. Uiteraard kun je 1 proefles gratis volgen. Mocht je met een gratis proefles willen dan kun je je hier aanmelden

Het enige wat je voor de proefles nodig hebt is een trainingspak, nette zaalschoenen en/of sneakers en een bidon met drinken.

Iedere vrijdag (met uitzondering van de vakantieperiode) is er les van 20.00 uur – 22.30 uur. Een kwartier voor aanvang dien je aanwezig te zijn.

PRIVELESSEN

Heb je weinig tijd of wil je Shaolin naar een hoger niveau tillen dan kun je ook privelessen nemen. Dit is op afspraak voor jou alleen of voor een selecte groep mensen. Privelessen kosten wat meer, maar door intensieve persoonlijk begeleiding kan dit relatief goedkoper uitvallen. De tarieven staan hieronder. Let wel, de tarieven zijn exclusief huur van accommodatie. Negen van de tien mensen hebben de voorkeur om in eigen ruimte, tuin of buurt les te krijgen. In de lente en zomer zullen de lessen voornamelijk buiten zijn.

Voor individuele (1-op-1) lessen geldt een uurtarief van € 35. De privelessen zijn te boeken in sessies van 120, 180 en 240 minuten. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere dagdelen vast te leggen. Je voordeel kan hiermee oplopen tot wel 20%.

Voor kleine groepen tot 5 personen gelden gunstiger tarieven. De tarieven zijn vanaf € 12,50 per persoon per uur. Mail of bel ons voor alle mogelijkheden.

Traditioneel-Shaolin-Kungfu-logo-Apeldoorn