Shaolin Kungfu Apeldoorn bij Kungfu Panda 3 Vue Bioscoop

Vue Bioscoop Apeldoorn

Shaolin Kungfu Apeldoorn op de Premiere van Kungfu Panda 3 van dreamworks !

Vue Bioscoop te Apeldoorn, voorheen Bioscoop Tivoli en Jt Bioscoop Apeldoorn heeft op zondag 10 april 2016 onze Kungfu school gevraagd om voor de nieuwe film Kungfu Panda 3 een spetterende demonstratie te verzorgen voor het publiek. Dit hebben we dan ook gedaan met 6 beoefenaren van onze volwassen club en 3 van de Jeugd Panda Kungfu school Apeldoorn waar kinderen van 5 tot 12 jaar les krijgen in Shaolin Kungfu..

Het was een leuke middag, we waren er allemaal ruim een uur van te voren aanwezig voor een degelijke warming up en herhaling van wat van de demonstratie moves. Alle kinderen die naar de film kwamen kregen een hoofdband van Vue Cinema Apeldoorn dus ze waren allemaal in “kungfu fighting” modus. Ook konden de aanwezige kinderen geschminkt worden als een echte Kungfu Panda.

We hadden onze eigen demo muziek meegenomen en we waren allemaal in nette kleding en de demonstratie kon beginnen. De demonstratie bevatte Shaolin Basis, Gesprongen en Acrobatische moves en technieken, Shaolin vormen, Qin Na weerbaarheid, zelfverdediging, Shaolin Sanda / San Shou meer full contact training en natuurlijk vele wapens: van waaier, tot stok, breedzwaard, rechtzwaard, ketting, speer en nog wat anderen. We hadden ook verscheidene partneroefeniningen, applicaties Qi Qong en ook een mooie demonstratie van het hard Qi Qong.

De demonstratie verliep voorspoedig en de mensen vonden het allemaal erg leuk om te zien en te ervaren. Na de demonstratie mocht iedereen die wilde met mensen uit het demonstratie team op de foto, waarna de film begon. Het Shaolin Apeldoorn demonstratie team mocht ook film kijken van Vue Cinema en we hebben deze uitnodiging dan ook met beide handen aangepakt.

Al met al een zeer leuke, gezellige en geslaagde dag! Al er zich weer een moment aandient waarop we Vue Cinema kunnen helpen komen we graag weer!

Ga ook eens naar de Vue Bioscoop in Apeldoorn, Check de link:

https://www.vuecinemas.nl/bioscopen/apeldoorn