Shaolin Vechtsport Monnik in Apeldoorn op 31 maart 2017

Vechtsport seminar Shi Yan Xin komt in Apeldoorn meld je snel aan want vol is vol!

Shi Yan Xin is een Shaolin Tempel monnik en geeft les in het Shaolin Kungfu. Op verschillende martial arts academy ‘s in de wereld heeft hij workshops en seminars gegeven. Dit keer zal hij ook onze school aandoen. Het is echt een unieke workshop die je gewoon niet mag missen.

Deze Shaolin meester is onder andere bekend van de wereld beroemde show Wheel of Life waarin op zeer hoog niveau het Shaolin Kungfu getoond werd aan het publiek. Ook is hij uitermate bedreven in alle aspecten van het Shaolin Kung Fu. Hij komt nu bij Shaolin Kungfu school Apeldoorn een seminar verzorgen voor een ieder die de traditionele Chinese martial arts een warm hart toedraagt.

Kijk hier voor de promo video van Shi Yan Xin klik op de link:

https://www.youtube.com/watch?v=ZyNypt5ys6I&t=3s

Het Shi Yan Xin seminar bij Shaolin Kungfu school Apeldoorn kost 15 euro per persoon en wordt georganiseerd samen met Shaolin Kungfu Brummen onze collega school. Het seminar zal qua inhoud het volgende bevatten: Sprongen, Qin Na  en realistische zelfverdediging, Sanda en Sanshou het Chinese Kickboksen en daarbij nog vele extra’s.

Voor dit unieke seminar zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je gauw aan. Het seminar is toegankelijk voor mensen uit verschillende vechtsport disciplines en met verschillende ervaringen.

Dit unieke seminar zal plaatsvinden in de gymzaal aan de Mariannalaan 19a te Apeldoorn en zal duren van 20:00 tot 22:00. We hebben de prijs lekker laag gehouden zodat het zelfs qua tarief toegankelijk is vooor de meeste mensen en iedereen hierdoor de ervaring kan krijgen om eens les gehad te hebben van een echte Chinese Shaolin leraar.

Dus iedereen is van harte welkom op dit prachtige evenement wel even aanmelden via ons email adres:

info(at)shaolin-vechtkunst.nl

Voor het seminar dient u gewone sportkleding en zaalschoenen mee te nemen, maar indien u Shaolin of Kungfu kleding heeft dan kunt u die natuurlijk aandoen!

  • Op en top vechtsport wees erbij !