NK 4 Juni 2016 Shaolin Kung Fu Apeldoorn weer succesvol

received_792687727529104

Op zaterdag 4 Juni 2016 was het Nederlands Kampioenschap Shaolin Kungfu van de S.B.N.: de Shaolin Bond Nederland. Dit is een vechtsport wedstrijd voor stijlvormen, deelnemers laten hun beste vormen zien en vertegenwoordigen daarmee een SBN aangesloten Kungfu school. Er zijn verschillende klassen zoals jeugd en volwassenen: ongewapend, gewapend, traditioneel en overige vormen in beginner en gevorderde klasses. Shaolin Kungfu Apeldoorn deed natuurlijk ook weer mee en was wederom succesvol.

We hebben als school een goed resultaat geboekt en de uitslagen zijn hieronder te vinden:

– Tiago Fuzzally “aanstormend talent prijs van 2016”

– Jay Landeweer 2de plaats met Lian Huan Quan ( basis stijl )

– Milan Wijgman 3de plaats met Long Quan ( draak stijl )

– Milan Wijgman 2de plaats met Ji Ben Gun ( gewapende vorm: stok )

ADVANCED KLASSE:

– Leroy van Wermeskerken 1ste plaats Kampioen met Da Pao Quan (ongewapende vorm)

– Leroy van Wermeskerken 1ste plaats Kampioen met Qing Feng Jian ( rechtzwaard vorm )

De Shaolin Bond Nederland heeft dit Nederlands kampioenschap erg goed georganiseerd en iedereen was enorm tevreden met de leuke dag. We doen als school vaker mee met wedstrijden van stijlvormen maar ook aan spar wedstrtijden en anderen zoals breektesten en Tai Chi Chuan.

De deelnemers van Shaolin Kungfu Apeldoorn die wat gewonnen hebben zijn natuurlijk ontzettend blij en diegenen die er dit keer niet bij waren wat prijzen betreft nemen het natuurlijk mee als een leerervaring. Het gaat in de eerste instantie natuurlijk niet altijd alleen om het winnen, maar als je deelneemt en er dan staat, dan hoopt elke deelnemer eigenlijk wel dat die iets wint. Dus om dan er niet bij te zitten kan een teleurstelling zijn voor sommigen.

Iedereen die meedoet, hoe goed je het ook doet, maakt niet altijd uit want er worden maar 3 prijzen verdeelt 1 2 en 3 en het is en blijft een Jury sport natuurlijk.

Allemaal hebben jullie het erg goed gedaan ! Top !