Successen op Wu Wei Cup 2018 te Hamburg

Wu Wei Cup 2018 Hamburg

Successen op de Wu Wei Cup 2018 in Duitsland

Op zondag 2 september 2018 deed onze school mee aan de Wu Wei Cup 2018 te Hamburg. Een jaarlijks groot internationaal toernooi voor de mensen die Tai Chi Chuan, Chi Kung en Pushing Hands het “Tui Shou” beoefenen. We waren erg succesvol want we hadden maar liefst 2x goud, 1 x zilver en 3x het brons.

Zaterdag 1 september werd er al afgereisd naar het mooie Hamburg, de Wu Wei Cup 2018 was in aantocht en daar wilden wat van onze mensen aan deelnemen. Het toernooi is groot en internationaal dus er waren vele scholen uit verschillende landen.

Stijlen en Categorieën

Er waren verschillende categorieën en stijlen in Hamburg. Zo waren er deelnemers van het Yang stijl Tai Chi Chuan maar ook de Wu, Chen en Wudang stijl.Ook waren er verschillende disciplines in het “Tui Shou” het bekende Pushing Hands. Het toernooi was professioneel opgezet en een goede organisatie resulteerden in een optimaal verloop van het toernooi.

Onze deelnemers aan de Wu Wei Cup 2018

Voor onze school kwamen uit: Laura Bonthuis, Argentina Cotcheza, Douwe ter Horst, Douwe Geluk en Ferry van der Toorn. We deden mee in de volgende categorieën: Chen stijl, Wudang stijl, Wu stijl, ongewapend maar ook gewapend.

Uitslagen Wu Wei Cup 2018 Hamburg Duitsland

Laura Bonthuis:  1ste plaats Goud

Douwe Geluk: 1ste plaats Goud en 3de plaats Brons

Argentina Cotcheza: 2de plaats Zilver

Ferry van der Toorn: twee de 3de plaats Brons

Douwe ter Horst: 4de plaats een oorkonde

Een goede deelname voldaan naar huis

Onze school heeft het erg goed gedaan in het prachtige Hamburg. Erg tevreden keerde ons team huiswaarts. Iedereen heeft het goed gedaan maar zoals het altijd bij een wedstrijd gaat is het zo dat er maar 1 per categorie het goud kan halen. Super goed gedaan allemaal.

Voor meer informatie over de Wu Wei Cup 2018 klik op deze link:

https://www.wuweiweb.de/turnier/wu-wei-cup